top of page

Deze ruime halfopen bebouwing met grote tuin is uitstekend gelegen op een commerciële ligging te Parike. Deze voormalige handelswoning staat op een perceel van 1.370m² en beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van 205m² volgens EPC, er is veel ruimte tot uitbreiden van de woning!

Basisschool, openbaar vervoer, wandel- en fietspaden bevinden zich in de dichte nabijheid.

De woning is totaal te renoveren naar eigen inrichting en smaak, maar is zeker en vast een goede basis met veel potentie voor het bekomen van een ruime kwalitatieve gezellige (gezins/handels)woning met zicht op de tuin en het glooiend landschap.

Het terras en de tuin is Zuidwest georiënteerd en geniet van veel privacy en een landelijk uitzicht op de de heuvels van de Vlaamse Ardennen. 

U beschikt over de volgende indeling:

Gelijkvloers

- handelsruimte/ woonkamer

- eetplaats

- keuken 

- terras

- toilet & berging

- 2 droge kelders

- grote tuin met tuinberging

- garage met doorrit naar het ruime bijgebouw met verschillende lokalen 

1e verdieping

- 3 slaapkamers

- mogelijkheid tot inrichten badkamer

2e verdieping

- mogelijkheid plaatsen vaste trap

- mogelijkheid tot creëren van kamer(s) op de zolderverdieping

- dakgebinte in goede staat

° Perceel ligt in niet overstromingsgevoelig gebied

° EPC-label F

° Het onroerend goed is gelegen in een beschermd monumenten, -stads- en dorpsgezicht, (voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar https://www.vlaanderen.be/publicaties/beschermde-stads-en-dorpsgezichten-in-vlaanderen).” Laat u hierdoor zeker niet afschrikken, alle info hierover verkrijgt u bij het plaats bezoek.

Vraagprijs € 249.000

Op zoek naar een betaalbaar renovatieproject voor het combineren van wonen en/of werk? Of zoekt u een woning waar véél woonoppervlakte kan gerealiseerd worden? Dan is deze woning zeker een bezoekje waard!

bottom of page